SVIK, Det Stora Äventyret

Nollningen är något som man absolut inte vill missa! Därför har vi försökt att ta fram en nollning som kommer falla er alla i smaken! Vi hoppas såklart att så många av er som möjligt vill och kommer att delta  under SVIK:s nollning 2019!

För att delta krävs ett medlemskap i studentföreningen SVIK samt att nolleavgiften är betald.  Genom att betala medlemskap och nolleavgiften får du som medlem tillgång till intressanta föreläsningar, spektakulära fester eller varför inte bara skapa möjligheter för ett gött häng med oss faddrar! 

För ett medlemskap i studentföreningen SVIK ska 250kr betalas via swish till 123 401 6291. Här nedan följer ett exempel på detta

Pris 250 kr till 123 401 6291

Meddelande: namn + efternamn + svik nollning

(Anders, Andersson, svik medlemskap)

 

Nolleavgiften kommer att ligga på 150 kr och betalas via swish här nedan följer ett exempel på detta. 

pris 150 kr till 123 422 6908

 meddelande: namn + efternamn + svik nollning

(Anders, Andersson, svik nollning)

 

Nollningen avslutas med fulsittning på hemlig plats.

En separat inbjudan skickas ut när det börjar närma sig.

I priset ingår: Inträde, välkomstdrink, 3-rätters meny .

Notera att betalnings krävs för att delta i SVIK’s finsittning 2019!

Avgift: Pris och plats meddelas senare

Swish till: ”Nollning SVIK” nummer: 123 422 6908

OBS! Märk med ärende och ditt namn (Ex: Fulsittning SVIK, Anders Andersson)

OBS! För att delta i nollningen krävs medlemskap i föreningen, under fliken NY STUDENT finns knappen bli medlem, där finns ett formulär samt information kring avgifter.

Allmän info kring nollning

Nollning? Självklart anordnar SVIK nollning varje år! Och vet ni vad? SVIK står när de andra faller.

Välkommen till Karlstad, Karlstads universitet och framförallt SVIK - Sveriges bästa studentförening. Samhällsvetare i Karlstad, en förening på Karlstads universitet med anno från 1994. Med djupa rötter kommer historia, med historia kommer tradition. Vår tradition är toga, ett plagg som ni under två veckor kommer att bära för att visa vilka ni tillhör, något som ni ska bära med stolthet. Det här enkla plagget tillverkas av något så simpelt som ett stort vitt lakan. Till nollningens första dag kräver vi att ni tar med ett stort och framförallt vitt lakan. Ni kan tyvärr glömma att kunna återanvända det här lakanet, ta inte det som ligger er kärast om hjärtat. Med vår hjälp kommer ni att skapa era egna togor samt pannband, dessa ska (i princip) varje dag finnas på, oavsett väder och humör. Borttappad toga och/eller pannband kommer att resultera i minuspoäng för laget. Detsamma gäller för vägran att bära toga och/eller pannband.

Deltagande i SVIKs nollning sker helt frivilligt och utanför studier. Studier och nollning kommer således att ske parallellt. SVIKs nollning sker på ledig tid.

Heta tips inför nollningen

Vi från SVIK rekommenderar er att köpa ett busskort då vi kommer att åka mycket buss under nollningen. Ett kort som räcker i 14 dagar kostar för studenter 259 kr + kortavgift (finns att köpa på bl.a. Pressbyrån bredvid universitetet).

För att deltaga i SVIKs nollning 2017 krävs det att man löst ett medlemskap i studentföreningen Samhällsvetare i Karlstad samt betalat in nollningsavgiften på 150kr, en avgift som kommer täcka nästan alla nollningen aktiviteter och inträden under dessa två veckor. Mer information för hur man gör detta går att finna på vår hemsida under fliken ”Bli medlem”.

Flera aktiviteter kommer under nollningen att kosta pengar, men inte om man är medlem i Karlstads studentkår! Det här rekommenderas starkt att man blir. För att bli medlem så går man helt enkelt in här: http://www.karlstadstudentkar.se/

Ett stekhett tips är att man blir medlem redan innan nollning för att slippa den långa kö som brukar uppstå när alla vill bli medlemmar samtidigt. Ni kommer att av kåren få ett medlemsarmband under er första dag som sedan kommer att ge er gratis inträdde på t.ex. Nöjesfabriken, en nattklubb som vi kommer att besöka flera gånger under nollningen.

Våga fråga! Är det några som helst oklarheter eller är det något som ni känner att vi behöver veta så att det bara att skriva ett meddelande till oss på Facebook: https://www.facebook.com/SVIK.KAU/ eller skicka ett mail till: sekreterare.svik@student.kau.se (det kan däremot finnas risk för att det tar lite längre tid för oss att svara på mail.. Så för snabbast svar, kör på FB)

Välkommen till två mirakulösa veckor med SVIK!